2018. február 3.

Kiállítás - XVII. Nemzetközi-Magyar Fotószalon (Nagykároly)

 

2018. március 15.

Nemzeti ünnep - Az 1848–49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 170. évfordulója

 

2018. március 24.

Minden olyan április 27 - május 3. közötti időszakot érintő kiállítás, előadás, workshop, szakmai program amely a fotográfiához kapcsolódik csatlakozhat a Fotó7-hez.

Várjuk mindazokat a kiállításokat, szakmai előadásokat, alkotótáborokat, stb., amik kapcsolódnak a fotóhéthez, és beleesik a fent megadott időintervallumba.
A Világszövetség a beérkezett programok felett védnökséget vállal és ezen felül az elnökség a jelentkezések elbírálása után hat esemény minél színvonalasabb megvalósítását 25.000 Ft/esemény összeggel támogatja is. A támogatási szerződés megkötését követően az MFVSZ az összeget rendelkezésre bocsátja, melynek felhasználásáról (magyar vagy külföldi) számla benyújtása szükséges, az esemény lezajlását követő két héten belül. A számla szólhat nyomdai, nyomtatási, szállítási költségről, előadó díjazása stb. kivéve vendéglátási számla.
Az MFVSZ a programokat feltünteti a központi költségen előállított szórólapon és plakátokon is valamint weboldalán és hírlevélben is tájékoztatást ad az eseményekről.
Aki csatlakozni kíván az március 24-ig küldjön egy rövid leírást a programról az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.
 

2018. április 15.

Éves közgyűlés